O nás

Jsme členem skupiny AUTO UH, která nabízí různé služby motoristům – přes prodej, pronajímání a úpravu vozů, po odtah, autorizovaný servis, mycí linku, nebo právě prodej náhradních autodílů.

Díky tomu, že se vše nachází pod jednou střechou, tak u nás můžete vyřídit více požadavků při jedné návštěvě. Nemusíte se ani bát, že byste od nás odjeli s prázdnou. Dodáváme kvalitní náhradní díly do všech značek vozidel, které AUTO UH nabízí, a proto nehrozí, abychom Vás poslali „o dům dále“.

V čele naší prodejny stojí pan Pavel Zajíček, který v automobilovém odvětví působí přes 25 let, od dob ukončení studia. Jeho práce je zároveň také jeho vášní a můžete si být jistí, že Vám vždy rád a s úsměvem poradí, ostatně jako celý tým prodejny VAMMUS. Kromě náhradních dílů se na 80 m2 prodejny nachází také drobné příslušenství, od náplní do ostřikovačů, po nosiče na kola. A ačkoliv v současné době dochází k rapidnímu navyšování cen veškerého zboží, u nás se toho obávat nemusíte. Oproti konkurenci si stále držíme přijatelné ceny.

Prodejna náhradních dílů VAMMUS denně dostává nové zboží na tzv. aftermarket. Pokud je nutné náhradní díl objednat, jeho doručení bývá zvykle do jednoho pracovního týdne. V případě, že by nebyl náhradní díl na skladě autorizovaného dodavatele, vždy s Vámi vše individuálně konzultujeme. 

U velkoobchodních odběratelů nabízíme bezplatné doručení objednávky našimi vozy. V případě objednávky jednoho náhradního dílu si pak můžete zboží vyzvednout v naší prodejně, vždy v době od 8 do 16:30 hodin, každý všední den.

Na našem e-shopu můžete shlédnout přes 11 tisíc produktů. Rádi Vás ale přivítáme přímo na naší prodejně, kde se spolu můžeme osobně poradit o výběru náhradního autodílu. Naleznete nás v areálu AUTO UH, na adrese Za Olšávkou 365, v Uherském Hradišti.

Po vjezdu na soukromé parkoviště firmy zahněte doleva. Přímo u vstupu do budovy na vás čekají dvě vyhrazená místa pro zákazníky prodejny náhradních dílů, v případě potřeby jedno parkovací místo pro handicapované. Nacházíme se v přízemí budovy, první dveře napravo s nápisem VAMMUS.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu a rádi Vám pomůžeme s objednávkou a výběrem správného náhradního dílu. A když už u nás budete osobně, nezapomeňte se podívat do našeho krásného showroomu, hned ve vedlejších dveřích.
 

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že od 24.11.2023 bude prodejna VAMMUS uzavřena a nebude možné provádět rozvoz nebo objednávky zboží. K dispozici budou pouze položky skladem na pobočce. Děkujeme za pochopení